Услугите, които предлагаме - програмиране, контент менидмънт, SEO & PPC

Създаване на сайтове

Предлагаме създаване на сайтове "от нулата" или редактиране и доработване на съществуващи такива.

Контент менидмънт

Създаване на съдържние, както за фирмени и информационни сайтове, така и за продуктови описания за интернет магазини.

SEO & PPC

Популяризиране на Вашия сайт, чрез SEO (оптимизация на сайта) и PPC (контекстна реклама) в Google Adwords и Yandex Direct за рускоезичните сайтове.

Сайтовете, които продават

Сигурно сте се запитвали, кои сайтове наистина продават.

Отговорът е лесен, сайтовете, които са удобни за използване и администриране. Които отговарят на изискванията на търсачките. И не на последно място са запълнени с интересно съдържание, което вдъхва доверие в посетителя и го прави Ваш клиент.
И създаването на такива сайтове е наш приоритет, за който се борим постоянно.

Адаптивен дизайн

Адаптивен или т.н. Респонсив дизайн е задължително условие за получаването на повече посещеня и по-добро класиране при търсене в Google през мобилни устройства.

И Вашият сайт задължително трябва да отговаря на това условие. Ако Вашият сайт не е с адаптивен дизайн, то ние можем да го направим такъв, в най-кратки срокове.

Ако не знаете дали сайтът Ви е с адаптивен дизай, то можете да го проверите тук.

The content is King

Предполагам, че сте чували нееднократно този израз, че съдържанието е Цар.

И това наистина е така! Предложете качествено и интересно съдържание на своите потребители. Съдържание, което дава отговори и подтиква към действие. Създаването на доверие е ключов момент, на който трябва да се обърне огромно внимание.

Ако потребителите намерят отговорите на своите въпроси и повярват във Вас, то те ще бъдат Ваши лоялни клиенти и ние можем да помогнем това да се случи!

SEO & PPC

Популяризирането на Вашия сайт или бранд е свързано с работа по оптимизацията на самия сайт и/или работа с контекстната реклама т.н. PPC (Pay per Click), т.е. плащане за клик.

SEO или оптимизация на сайта за търсещи мащини е свързано с два основни етапа.

1) работа по т.н. onpage или това е състоянието на сайта и дали отговаря на изискванията на търсачките, за качество.
2) работа по т.н. offpage или работа с външните фактори, влияещи върху сайта, а именно линковете, които водят към Вашия сайт.
И двата етапа са крайно важни и един без друг не могат да съществуват. За това пренебрегването на който и да е от тях, ще доведе до негативни резултати в класирането на Вашия сайт.


Ние разбираме своята отговорност и се отнасяме крайно сериозно към тези въпроси, защото знаем, колко е важно за Вас, доброто класиране и доброто име на Вашия сайт и бранд!

PPC или контекстна реклама в Google или Yandex (за рускоезичните сайтове)
Такава рекламна кампания може да доведе моментално посетители, които се интересуват от Вашите стоки или услуги. Ако SEO е процес, които изисква време и резултатите се появяват във времето, то рекламната кампания започва да работи веднага и да се отплаща моментално. За това винаги препоръчваме, ако бюджетът Ви позволява това, да се работи паралелно, както по SEO, така и по контекстната реклама на Вашия сайт. Това води до по-голяма видимост на сайта и повече лоялни потребители.
По тази причина PPC не е за пренебрегване, а трябва да бъде оръжие за привличане на таргетирани клиенти. Като трафикът може да бъде диференциран и част от него да бъде чисто органичен (SEO) и друга част да бъде от контекстната реклама.