SEO и PPC Реклама

Оптимизацията за търсещи машини е основната дейност на СЕОЛаб ЕООД, водеща началото си от 2005 година.

Над 10 години и стотици успешни проекти са в основата на огромния натрупан опит в оптимизацията на сайтове.

Оптимизацията за търсещи машини ще Ви донесе повече посетители, които търсят Вашите стоки или услуги.

Ще направи сайтът Ви видим за търсачките, което ще доведе до повече посещения и продажби.

Съвременната оптимизация е комплекс от действия и последователност от етапи, които допринасят за по-доброто класиране и само стриктното спазване и извършване на тези дейности ще доведат до добри резултати. Тези действия са свързани и неразделни и засягат дизайна на сайта, скоростта на зареждане, текстовете на Вашия сайт, социалната активност и цитирането на Вашия сайт или бранд в мрежата.

Ние контролираме всеки един етап по време на работата на сайта и това е гаранция за постигане на целите, които си поставяме.

PPC Реклама - Pay per click или реклама с плащане за клик към Вашия сайт


Контекстна реклама отдавна е неразделна част от маркетинга на всеки един сайт.

Това е допълнителен канал за трафик към сайта Ви, който не трябва да се омаловажава.


Целите на контекстната реклама могат да бъдат различни - събиране на нискочестотен и евтин трафик, бързи продажби при обявяване на акции и промоционални кампании, разширяване на трафика извън семантическото ядро, имиджова реклама и много други цели, които се поставят пред рекламната кампания.


Контекстната реклама има няколко предимства:
  • светкавичен старт - ако при SEO-то се изисква време за постигане на резултатите, много често няколко месеца, то при контекстната реклама можете веднага да привлечете клиенти.
  • едноцентов трафик - има огромно количество думи, които биха Ви стрували по няколко стотинки за преход по тях към Вашия сайт. Защо трябва да се изпускат тези потребители?
  • 70% от хората кликат или по рекламите или само по органичните резултати и само около 30% кликат и на едните и на другите предложения от търсачките. Нима искате да пропуснете този трафик?

Това са само малка част от доводите за това, че трябва да използвате канала на контекстната реклама за повече таргетирани потребители.

Ние предлагаме рекламни кампании в Google Adwords, Facebook и Yandex Direct за хората, за които е важно присъствието в Яндекс.

Направете запитване за цени и ще получите възможно най-изгодното предложение за рекламни кампании в Google, Facebook или Yandex.